Nieuws

Platform iemand.nl overgenomen door H-Group

Online platform iemand.nl wordt overgenomen door H-Group. De dienstverlening van iemand.nl wordt per 1 augustus 2019 voortgezet onder de naam Hlprs en zal online te vinden zijn op www.hlprs.com. H-Group – onder andere bekend van de merken Huiscleaning, TuinKlushulp en UWassistent – versterkt met deze overname de positie in de markt voor particuliere dienstverlening.  

Sterkere marktpositie goed voor klant en dienstverlener

H-Group wil mensen voorzien van hulp voor alle taken en klussen in en om huis. Met het gebruiksvriendelijke platform hlprs.com vindt een klant in een handomdraai een dienstverlener die past bij hun wensen en voorkeuren.

De overname van het platform iemand.nl – online platform voor schoonmaakhulp – en daarmee ook het klantenbestand en de dienstverleners, biedt de ideale gelegenheid om de groeiambities te versnellen. Bas Tolenaar van H-Group: “Met deze overname versterken we onze marktpositie. Dat is goed voor zowel onze klanten als onze dienstverleners, want vraag en aanbod kunnen zo makkelijker gekoppeld worden. Bovendien stijgt het aantal dienstverleners in de database. Dat is goed, want zo kunnen mensen nóg sneller worden geholpen.”

Geen verandering voor bestaande klanten

Het is voor H-Group van groot belang dat klanten de dienstverlening blijven ontvangen waar ze tevreden over zijn. Bestaande klanten van H-Group zullen in eerst instantie niets merken. Voor de klanten van iemand.nl verandert alleen de naam in Hlprs en het adres van de website in hlprs.com. “De meeste mensen hebben een vaste dienstverlener, zij zullen niets merken. De klanten van iemand.nl zien alleen een nieuw logo en kunnen in de toekomst ook andere diensten zoals tuin- en klushulp boeken. Alleen maar voordelen dus”, aldus Tolenaar.

Over hlprs.com

Een huishoudelijke hulp is voor steeds meer mensen een uitkomst. Drukke gezinnen of mensen die fulltime werken, besparen een hoop tijd door een huishoudelijke hulp. Via Hlprs.com kan snel geschikte huishoudelijke hulp in de betreffende regio worden gevonden. De dienstverleners werken wit, via de regeling dienstverlening aan huis. Bovendien biedt het platform Hlprs kansen op de arbeidsmarkt voor mensen met verschillende achtergronden, opleidingen en persoonlijke situaties.

Kortom: met het platform hlprs.com worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht, zodat men snel de hulp krijgt die gewenst is.

Over H-Group
 H-Group is gespecialiseerd in dienstverlening aan particulieren. De organisatie is ontstaan vanuit een groeiende vraag naar dienstverlening aan huis door particulieren. H-Group is de overkoepelende organisatie, bekend van onder andere Huiscleaning, TuinKlushulp, UWassistent en nu ook Hlprs. H-Group verzorgt een aanzienlijk deel van de uren op de markt voor particuliere dienstverlening.

H-Group is gespecialiseerd in dienstverlening aan huis. We hebben diverse merken waarmee we inspelen op de individuele hulpvraag van onze klanten.

Adres

 Brouwhuisplein 1 C4, 4811DP Breda.

085 - 2013072 (UWassistent)

info@h-group.nl

KvK: 66012457 

 

Berichten