Vacatures

Starter marketing en communicatie UWassistent (Startersbeurs)

Introductie

UWassistent is een jonge, snel groeiende organisatie gevestigd in Breda. Wij ondersteunen ouderen bij het langer zelfstandig thuis wonen. We hebben een unieke combinatie van een online platform met persoonlijk contact. We zijn hard bezig om de grootste van Nederland te worden. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste starter (HBO / WO) die ervaring op wil doen op het gebied van communicatie en klantcontact. Je levert een belangrijke bijdrage aan de groei onze organisatie en zorgt ervoor dat onze dienstverlening steeds beter wordt.  We hebben interessante projecten voor je op het gebied van marketing, PR en social media.

Wat ga je leren?

Het werk is veelzijdig en afwisselend, maar de volgende leeraspecten staan voorop;

  • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden verbeteren
  • Klantgericht werken
  • Plannen en organiseren
  • Initiatief nemen
  • Je eigen gekozen leeraspect(en)

Je werk bestaat uit een aantal standaardtaken, daarnaast is er ruimte voor specialisatie. Binnen onze groeiende organisatie zijn er daarvoor diverse mogelijkheden. Waar wil jij je in specialiseren?

Over ons

UWassistent is onderdeel van de H-Group (h-group.nl). We hebben verschillende concepten in de dienstverlenende sector, zoals Huiscleaning (huiscleaning.nl), TuinKlushulp (tuinklushulp.nl) en UWassistent (uwassistent.nl). Ons team bestaat uit 15 personen in de leeftijd van 22 tot 37 jaar oud. We hebben een prachtig kantoor in het Brouwhuis van de oude Oranjeboom brouwerij, gelegen in het centrum van Breda.

Omschrijving begeleiding

Je krijgt een vaste mentor die je gaat begeleiden. Daarnaast krijg je ondersteuning van het hele team. De lijnen zijn kort en er is ruimte om eigen initiatief te nemen. We bieden je een leerzame, uitdagende werkplek waar je als starter veel ervaring op kunt doen. We zorgen voor goede begeleiding en je kunt rekenen op een vergoeding van 500 euro per maand (conform de Startersbeurs regeling).

Meer informatie kan je vinden op: www.startersbeurs.nu. Voorwaarde Startersbeurs: je bent minimaal 18 of maximaal 26 jaar oud.

Interesse?

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Mail ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan je curriculum vitae en motivatie! Als je voorafgaand vragen hebt, kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 085-2013072.

  1. lekkere lunch + gezellige vrijmibo is inbegrepen!

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd

Salaris: €500,00 per maand

H-Group

Vind hier alle vacatures van de H-Group

Werkervaring op doen?

www.startersbeurs.eu

Stagemarkt

www.stagemarkt.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

H-Group is gespecialiseerd in dienstverlening aan huis. We hebben diverse merken waarmee we inspelen op de individuele hulpvraag van onze klanten.

Adres

 Brouwhuisplein 1 C4, 4811DP Breda.

085 - 2013072 (UWassistent)

info@h-group.nl

KvK: 66012457 

 

Berichten