Vacatures

(VERVULD) Starter HRM (Startersbeurs)

(VERVULD)

UWassistent is een jonge, snel groeiende organisatie gevestigd in Breda. Wij ondersteunen ouderen bij het langer zelfstandig thuis wonen. We hebben een unieke combinatie van een online platform met persoonlijk contact. We zijn hard bezig om de grootste van Nederland te worden. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste starter (HBO / WO) die ervaring op wil op het gebied van werving en selectie, coaching van franchisenemers, communicatie en klantcontact.

Werkzaamheden

Het werk is veelzijdig en afwisselend, maar de volgende leeraspecten staan voorop:

  • Praktijkervaring werving en selectie
  • Ontwikkelen van coachingsvaardigheden
  • Efficiënt en goed organiseren en plannen
  • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden verbeteren
  • Klantgericht werken
  • Eigen initiatief nemen

Je werk bestaat uit een aantal standaardtaken, daarnaast is er ruimte voor specialisatie. Binnen onze groeiende organisatie zijn er daarvoor diverse mogelijkheden. Waar wil jij je in specialiseren?

Bedrijfsomschrijving

UWassistent is onderdeel van de H-Group (h-group.nl). We hebben verschillende concepten in de dienstverlenende sector, zoals Huiscleaning (huiscleaning.nl), TuinKlushulp (tuinklushulp.nl) en UWassistent (uwassistent.nl). Ons team bestaat uit 15 personen in de leeftijd van 21 tot 36 jaar oud. We zijn recentelijk verhuisd naar een prachtig nieuw kantoor in de oude Oranjeboom brouwerij (het Brouwhuis).

Indien de startersperiode van beide kanten goed bevalt is er een grote kans op een vaste aanstelling.

Begeleiding

Je krijgt een vaste mentor die je gaat begeleiden. Daarnaast krijg je ondersteuning van het hele team. De lijnen zijn kort en er is ruimte om eigen initiatief te nemen. Je kunt rekenen op een vergoeding van 500 euro per maand (conform de Startersbeurs regeling). Indien de startersperiode van beide kanten goed bevalt is er grote kans op een vaste aanstelling.

Meer informatie kan je vinden op: www.startersbeurs.nu. Voorwaarde Startersbeurs: je bent minimaal 18 of maximaal 26 jaar oud.

Interesse?

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Mail dan je curriculum vitae en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Als je voorafgaand vragen hebt, kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 085-2013072.

P.S. lekkere lunch + gezellige vrijmibo is inbegrepen!

H-Group

Vind hier alle vacatures van de H-Group

Werkervaring op doen?

www.startersbeurs.eu

Stagemarkt

www.stagemarkt.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

H-Group is gespecialiseerd in dienstverlening aan huis. We hebben diverse merken waarmee we inspelen op de individuele hulpvraag van onze klanten.

Adres

 Brouwhuisplein 1 C4, 4811DP Breda.

085 - 2013072 (UWassistent)

info@h-group.nl

KvK: 66012457 

 

Berichten